Camerasystemen voor Hulpvoertuigen

Alphatron Security Automotive ontwikkelt camerasystemen voor alle soorten hulpverleningsvoertuigen. Dit zijn vaak complexe voertuigen met ieder hele specifieke taken. Voor alle voorkomende situaties bieden wij maatwerk, perfect afgestemd op de gebruiker.

Geweld en agressie tegen hulpverleners

Hulpverleners met een publieke taak, zoals politie, brandweer en ambulancepersoneel, worden iedere dag slachtoffer van agressie en geweld. De impact hiervan op hulpverleners is enorm en de pakkans van daders is helaas klein. Alphatron Security Automotive registreert beeld en geluid van incidenten en maakt direct verbinding met de GMK of de Toezichtruimte. Onze technologie draagt zo bij aan het veiligheidsgevoel van hulpverleners en verhoogt de pakkans van daders.

Optimaal zicht geeft comfort & veilig gevoel.

Optimaal zicht rondom uw voertuig. Voor elke situatie ontwikkelen wij professionele zichtoplossingen die bijdragen aan meer veiligheid, efficiëntie en comfort voor bestuurders en gebruikers. Dit doen wij met behulp van moderne cameratechniek aan binnen- en buitenzijde van het voertuig. In geval van een calamiteit kan desgewenst een live zicht- en spraakverbinding tot stand worden gebracht met de GMK of Toezichtruimte.