Passenger WiFi

Passagiers stellen hoge wensen aan connectiviteit. Alphatron Security Automotive besteedt hier veel aandacht aan en levert hoogwaardige Passenger WiFi oplossingen. Werk, surf op het internet en check de e-mails.

Connectiviteit voor passagiers

Reizen met het openbaar vervoer geeft u tijd! Het geeft de passagier bijvoorbeeld de gelegenheid om een boek te lezen, een praatje te maken met medepassagiers of om juist even te ontspannen. Steeds meer wordt de reistijd gebruikt om online het nieuws te lezen, belangrijke e-mails te beantwoorden of online boodschappen te doen. Toegang tot een betrouwbare en stabiele internetverbinding verbetert de klanttevredenheid van uw passagiers.

Creatieve en innovatieve technische oplossingen

Aan boord van voertuigen komen steeds meer visuele communicatiesystemen. Deze systemen hebben, net als Passenger WiFi, een betrouwbare internetverbinding nodig. Alphatron Securty Automotive werkt nauw samen met verschillende providers en creëerde zo een creatief concept, waarbij alle subsystemen op één mobiele gateway worden aangesloten. Wel zo efficiënt!

Onze projecten

Camerasystemen

De Lijn (BE)

Digitale Camerasystemen

GVB

Visuele communicatie

Connexxion

Locaties

Alphatron Security Automotive
Werkzaam in heel de Benelux

Alphatron Security Automotive is gevestigd in Zevenbergen en bedient van daaruit toonaangevende opdrachtgevers in de hele Benelux met innovatieve oplossingen voor optimale veiligheid. Meer weten? Neem contact op.