Digital signage

Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, is een bijzondere vorm van communicatie. Op beeldschermen wordt informatie overgedragen aan passagiers. Dit kan op ieder voertuig, op elk tijdstip en de informatie is volledig afgestemd op de voorkeuren van het publiek. Denk bijvoorbeeld aan reisinformatie, nieuwsberichten, promoties en andere reclameboodschappen.

Maak uw campagne in een handomdraai.

Krachtig en gebruiksvriendelijk. Content weergeven op schermen in voertuigen is een kwestie van minuten. U heeft alle tools voorhanden om een krachtige campagne te ontwerpen. Kies afbeeldingen of video's, sla de campagne op en verstuur de content meteen naar één of meerdere voertuigen, lijnnummers of geografische deelgebieden. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk, dat iedereen ermee kan werken.

Communiceer, navigeer, inspireer en activeer.

Digital signage, ook wel narrowcasting genaamd, is visuele communicatie met behulp van beeldschermen in het voertuig. Dit kan op elke locatie en op elk tijdstip. De communicatie is volledig afgestemd op uw publiek. Per definitie is digital signage ontzettend dynamisch. Het helpt uw organisatie dan ook om reizigersinformatie en advertenties op een laagdrempelige manier te communiceren naar passagiers. Het innovatieve concept van Alphatron Security Automotive maakt digital signage in alle voertuigen mogelijk. Communiceer, navigeer, inspireer en activeer.

Onze projecten

Camerasystemen

De Lijn (BE)

Digitale Camerasystemen

GVB

Visuele communicatie

Connexxion

Locaties

Alphatron Security Automotive
Werkzaam in heel de Benelux

Alphatron Security Automotive is gevestigd in Zevenbergen en bedient van daaruit toonaangevende opdrachtgevers in de hele Benelux met innovatieve oplossingen voor optimale veiligheid. Meer weten? Neem contact op.