Over ons

Alphatron Security Automotive is specialist in het ontwikkelen en toepassen van camera- en communicatiesystemen voor gebruik in de mobiliteit, van automotive tot rolling stock. Sinds de oprichting in 2007 hebben we heel veel expertise opgebouwd. Alphatron Security Automotive wordt gedreven door de continue ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid systemen te ontwikkelen die uniek zijn in de branche.

Onze klanten

Onze klanten hebben recht op de best denkbare oplossing. Daarom streven wij voortdurend naar innovatie en vernieuwing. Het is onze missie om vraagstukken op een creatieve manier te vertalen naar betrouwbare, duurzame en flexibele toepassingen. Alphatron Security Automotive wil zo een sterke positie in de markt waarborgen. Klanten, medewerkers en leveranciers profiteren op die manier maximaal van het succes van de organisatie.

Onze mensen

Bij Alphatron Security Automotive werken mensen die het als hun missie beschouwen om complexe technieken zo toe te passen dat eindgebruikers, ook zonder technische achtergrond, ermee aan de slag kunnen. Dat vraagt, naast kennis van zaken, om een creatieve vertaalslag, die zich richt op reductie van complexiteit. Al onze mensen willen klanten te laten profiteren van hoogstaande technische oplossingen, zonder dat daarbij de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt.