Videobewaking (CCTV)

Veiligheid in de vervoer- en transportsector is voor werknemers, bezoekers en reizigers van het grootste belang. Videobewaking of gesloten televisiecircuits (CCTV) zijn tegenwoordig een zeer gangbaar hulpmiddel om (proces)veiligheid te borgen en incidenten te voorkomen en/of te onderzoeken. Ze kunnen ook van cruciaal belang zijn om u in noodsituaties te ondersteunen. Wij garanderen bruikbaar camerabeeld op al uw voertuigen.

Een betrouwbaar concept voor
automotive & rolling stock

Alphatron Security Automotive heeft, dankzij jarenlange ervaring, bijzonder veel expertise opgebouwd. Natuurlijk is er altijd veel aandacht geweest voor 'Form, Fit & Function', maar de grootste uitdagingen zitten verborgen in de technologie. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de elektromagnetische compabiliteit (EMC), vibraties, schokbestendigheid en andere klimatologische omstandigheden waarmee een voertuig te maken heeft. Met onze zeer specifieke kennis kunnen we precies die maatregelen treffen die noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar systeem. 

Creatieve en innovatieve
technische oplossingen

Wij zijn systeemintegrator en werken nauw samen met fabrikanten, maar zijn niet merkafhankelijk. Dat geeft ons keuzevrijheid in producten en de mogelijkheid om uw behoeften centraal te stellen. Het resultaat? Creatieve en innovatieve (maatwerk) oplossingen, die naadloos aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgevers. 

U kunt ons ook betrekken bij instandhoudingsprogramma's van verouderde of analoge systemen of technieken. Onze expertise stelt ons in staat om altijd een geschikte oplossing te vinden. Wij helpen u graag op weg!

Onze projecten

Camerasystemen

De Lijn (BE)

Digitale Camerasystemen

GVB

Visuele communicatie

Connexxion

Locaties

Alphatron Security Automotive
Werkzaam in heel de Benelux

Alphatron Security Automotive is gevestigd in Zevenbergen en bedient van daaruit toonaangevende opdrachtgevers in de hele Benelux met innovatieve oplossingen voor optimale veiligheid. Meer weten? Neem contact op.