Tracking

Ongeacht de grootte van uw voertuigenpark is het noodzakelijk om de locatie van uw voertuigen altijd bij te houden. Met de geïntegreerde trackingfunctionaliteit in onze systemen zijn de locaties in het Security Management Systeem volledig en eenvoudig toegankelijk.

Tracking met Global Positioning System (GPS)

Het aantal toepassingen met positiebepaling aan de hand van het Global Positioning System, beter bekend als GPS, is de afgelopen jaren enorm toegenomen en vrijwel iedereen gebruikt het in de eigen mobiele telefoon voor locatiebepaling. Wij maken specifiek gebruik van GPS voor locatiegegevens, snelheid, stilstand, routetracering en het doorgeven van nauwkeurige aankomsttijden. Deze informatie wordt intuïtief weergegeven op hogeresolutiekaarten in het security management systeem, desgewenst met live of historische camerabeelden van het desbetreffende voertuig.

Ook bestuurders zijn enthousiast.

Een trackingsysteem levert ondernemingen verschillende voordelen op, zoals brandstofbesparingen, klanttevredenheid en efficiëntie. Maar soms ziet men op tegen het acceptatieproces bij bestuurders. Zij kunnen GPS immers ervaren als een teken van wantrouwen en schending van privacy. GPS kent echter ook voordelen voor de bestuurder. De praktijk leert dan ook dat ze uiteindelijk juist erg positief zijn over het gebruik ervan. Hun werk wordt veiliger, eenvoudiger en efficiënter.

Onze projecten

Camerasystemen

De Lijn (BE)

Digitale Camerasystemen

GVB

Visuele communicatie

Connexxion

Locaties

Alphatron Security Automotive
Werkzaam in heel de Benelux

Alphatron Security Automotive is gevestigd in Zevenbergen en bedient van daaruit toonaangevende opdrachtgevers in de hele Benelux met innovatieve oplossingen voor optimale veiligheid. Meer weten? Neem contact op.